#Kart Academy |

20 Jun 2018

Kart Academy 2018 posa a punt els motors i les bateries

Kart Academy 2018 posa a punt motors i bateries

El proper dissabte 30 de juny, al Circuit de Barcelona-Catalunya, tindrà lloc la primera edició d'aquest projecte educatiu organitzat per STA, amb la col·laboració del CIAC i la FCA i integrat en motorsport2020.cat

 

Queden pocs dies per veure els karts que han dissenyat i construït els estudiants de cicles formatius en automoció i que es presentaran al Circuit de Barcelona - Catalunya, el proper 30 de juny.

 

La 1a edició de Kart Academy, patrocinat per DOGA i el Circuit de Barcelona-Catalunya, ha nascut de la col·laboració entre la Societat de Tècnics d'Automoció (STA), el Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC), motorsport2020.cat i la Federació Catalana d'Automobilisme (FCA). És un projecte adreçat als estudiants d'escoles i instituts de formació professional, perquè puguin dissenyar, construir i competir amb un kart desenvolupat per ells mateixos.

 

El 30 de juny és quan els estudiants hauran de fer la posada en escena i intentar superar una sèrie de proves estàtiques i dinàmiques amb els seus karts. Dins de les proves estàtiques, al matí hauran d'exposar el seu vehicle a una inspecció tècnica i hauran de presentar el seu projecte davant els jutges de la competició. A la tarda, si han superat la inspecció tècnica, podran realitzar les proves d'acceleració, handling i resistència, on es valorarà el comportament i la fiabilitat del kart que han construït.

 

Per a aquesta primera edició, s'han inscrit 10 equips de diferents poblacions de Catalunya, 5 amb motor de combustió i 5 elèctrics.

 

Kart Academy és una competició promoguda per:

Patrocinada per: