#Kart Academy |

13 Sep 2018

6 EQUIPS AIXEQUEN EL TELÓ DE KART ACADEMY

ACTIVITAT PROMOGUDA PER

EQUIPS GUANYADORS

INSTITUT ANDREU NIN - ELÈCTRIC

IES-SEP CASTELLARNAU - COMBUSTIÓ


6 EQUIPS AIXEQUEN EL TELÓ DE KART ACADEMY


El passat 30 de juny vam realitzar la 1era edició de Kart Academy, amb 6 vehicles: 4 elèctrics i 2 de combustió. Tots 6 van superar la inspecció tècnica i van poder competir en totes les proves dinàmiques.

A las 9:30h del matí, Carles Grasas, president de la Sociedad de Técnicos de Automoción (STA) va donar la benvinguda a tots els equips participants de la 1era edició de Kart Academy, que es va celebrar al Circuit de Barcelona - Catalunya: “Estem molt agraïts a les entitats i patrocinadors que han ajudat a que la primera edició de Kart Academy hagi esdevingut una realitat”.

Els 6 equips participants en la 1era edició van ser els següents: Institut Andreu Nin, INS Palau Ausit, Escola d’Aprenents SEAT i INS Mollet del Vallés, en categoria elèctrics, i IES-SEP Castellarnau i IESM Anna Gironella de Mundet, en combustió.

Josep Maria Vall, president del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC) va esmentar que des del CIAC es preocupen d’adaptar els plans d’estudi, per tal de facilitar la incorporació dels estudiants al món laboral. “La Formació Professional és un dels eixos vitals per a que la indústria de l’automoció del nostre País funcioni”, va afegir Vall.

Josep Lluís Santamaria, vicepresident de la Federació Catalana de Automobilisme (FCA) va afegir que en aquesta primera edició “tots els equips són guanyadors. Tots els projectes són il·lusionants” i va animar els equips que no han arribat a temps de tenir el kart a punt aquest any, a que ho tronin a intentar en la pròxima edició.

Després de la cerimònia de benvinguda i del briefing amb tots els equips, els estudiants van dur els seus vehicles a realitzar la inspecció tècnica. Tots la van passar amb èxit i seguidament van poder realitzar les proves dinàmiques: acceleració, eslàlom i resistència.

A continuació, els equips van presentar els seus projectes davant dels jutges i la jornada va cloure amb el lliurament de premis. Institut Andreu Nin es va endur el premi al Millor Equip de Vehicles Elèctrics, patrocinat per DOGA, mentre que l’equip IES-SEP Castellarnau va ser reconegut com a Millor Equip de Vehicles de Combustió, patrocinat per STA.

Kart Academy és un projecte dirigit als estudiants d’escoles i instituts de formació professional, perquè puguin dissenyar, construir i competir amb un kart desenvolupat por ells mateixos. Té forma de competició i està promoguda per STA, CIAC, FCA i Motorsport2020.cat, i patrocinada per DOGA i el Circuit de Barcelona - Catalunya. 

AMB EL PATROCINI DE