#Membres |

13 Feb 2017

Motorsport2020.cat participa en l’acord de col·laboració entre Campos Racing i el Circuit de Calafat

L’escuderia Mahindra Racing - amb el suport tècnic de Campos Racing - va poder gaudir el passat 8 de febrer, un cop més, de la seva nova chicane Mahindra al Circuit de Calafat. Un nou dispositiu fruit de l’acord entre Campos Racing i el circuit situat al municipi de l’Ametlla de Mar, ambdós membres de motorsport2020.cat.


L’acord s’ha gestat gràcies a l’esforç, entre d’altres, de motorsport2020.cat, que va posar en contacte ambdues entitats perquè Campos Racing pogués gaudir de l’autòdrom de Calafat. I és que, el Circuit, situat a mig camí de les instal·lacions que Campos Racing té a Barcelona i a València, reuneix unes característiques molt similars a la dels traçats urbans per on els monoplaces competeixen en el campionat mundial de la Fórmula E amb una única mancança: la falta de chicanes.


D’aquesta manera, l’escuderia Mahindra Racing va poder gaudir de dues noves chicanes: una

situada a la meitat de la recta principal, coneguda com a Mahindra, i una altra d’unes dimensions més petites. La iniciativa ha estat finançada al 50% per Campos Racing i el circuit, amb múltiples beneficis per a ambdues parts. Així doncs, el circuit de Calafat passa a ser un atractiu més per als equips de la Formula E i alhora, Campos Racing té al seu abast una pista de 3.250 m amb unes instal·lacions fetes més a mida que mai, per als seus entrenaments.