#Voluntaris |

03 Mar 2017

I Trobada amb els voluntaris del projecte motorsport2020.cat

El passat Dijous 16 de Febrer a la tarda va tenir lloc la 1ª Trobada amb els voluntaris del projecte motorsport2020.cat. En total hi van assistir prop d’unes 20 persones i l’esdeveniment va tenir lloc a les instal·lacions d’ACCIÓ a Barcelona.


En primer lloc el Director del projecte, Ian Planas, va donar la benvinguda als assistents i a continuació, el President del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), Vicenç Aguilera, va fer una presentació de la iniciativa motorsport2020.cat, posant èmfasi sobretot en el paper destacat que tindran els voluntaris i com s’organitzarà cada grup de treball dins de cada projecte.


Posteriorment es va donar pas a la presentació dels 4 projectes destacats i en els quals es centrarà motorsport2020.cat en aquest 2017:


  • Comunicació: creació d’una web, marca, portal de comunicació i estructura de coordinació i lideratge del Motorsport amb un únic calendari comú de totes les proves de motor a Catalunya

Josep Mir: President del Clustermoto i president del grup de treball de comunicació


  • KART ACADEMY: projecte organitzat per STA. Proves entre equips d’estudiants d’Instituts i Escoles de Formació d’Automoció

Enric Boné: Responsable del projecte (STA)


  • TARGETA VERDA: llançament de la llicència “off-road” i àrees verdes per a regularitzar les diferents rutes

Josep Palà: Gerent de Clustermoto i president d’aquest grup de treball


  • BARCELONA MOTORSPORT SHOW: Creació i promoció d’un Saló i un Congrés Internacional del Motorsport amb Fira de Barcelona

Vicenç Aguilera: President del CIAC i president del Comitè Organitzador


En acabar les presentacions dels 4 projectes es va obrir un torn de precs i preguntes i es va fer una primera distribució dels voluntaris a cada grup de treball.

Properament anunciarem la data d’una segona trobada amb els voluntaris que no van poder assistir i esperem seguir creixent i fent créixer el Motorsport a Catalunya, donant a conèixer el projecte al màxim de gent relacionada amb el Motorsport possible.