#Membres |

26 May 2017

Sorteig entre tots els nostres membres d'una entrada doble per assistir al Gran Premi de MotoGP gràcies al Circuit de Barcelona-Catalunya


Gràcies a la gentilesa del Circuit de Barcelona-Catalunya (membre de motorsport2020.cat) sortejarem entre tots els nostres membres una entrada doble per assistir al Gran Premi de MotoGP que es disputarà el cap de setmana del 9 de Juny al Circuit.

El sorteig tindrà lloc el Dimarts 6 de Juny a les 12h i podran participar tots els membres actualitzats a dia 5 de Juny. 

El sorteig es realitzarà a través d'una plataforma d'Internet i es documentarà en tot moment el procés del mateix. Hi haurà 1 membre guanyador i es seleccionaran 2 membres més suplents.

S'anunciarà i comunicarà el guanyador el mateix Dimarts 6 de Juny a les 13h (per email i a les xarxes socials). En cas de no rebre resposta del membre agraciat el Dimecres 7 de Juny a les 10h, s'atorgaran les entrades al 1º dels membres suplents, si aquest membre tampoc contesta, es passarà al següent i en cas de no rebre resposta dels 3 membres agraciats el premi quedarà desert. 

Es requereix estar al corrent de pagament de la quota del 2017 per poder gaudir del premi en cas de ser un dels membres agraciats.