#Kart Academy |

16 Jun 2017

El passat Dimarts 13 de Juny va tenir lloc la presentació del Projecte Kart Academy a les Escoles i Instituts de Formació Professional en automoció

STA – Societat de Tècnics d’Automoció, amb la col·laboració del CIAC, de motorsport2020.cat i de la Federació Catalana d’Automobilisme han presentat a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya el seu nou projecte KART ACADEMY, destinat a tots els estudiant de les Escoles i Instituts de Formació Professional de Catalunya.

 

La presentació es va fer als representants de més de deu Escoles de Formació Professional  del país. El KART ACADEMY, és una competició entre equips d’estudiants d’Instituts i Escoles de Formació en Automoció, on l’objectiu és Dissenyar,  Construir i  Competir amb un kart desenvolupat pels propis estudiants.

 

Els estudiants formaran un equip, que haurà de enfrontar-se a situacions reals per assolir l'èxit.  Hauran de treballar plegats per dissenyar, construir, provar i competir amb un vehicle dins dels límits d’un Reglament, sent capaços de generar el suport financer necessari per realitzar el seu projecte.

El projecte es desenvolupa durant tot el curs acadèmic, amb l’objectiu de participar el mes de Juny de 2018 a la trobada amb la resta d’equips, on es podran valorar de forma objectiva tots els projectes realitzats. Els equips hauran de presentar i defensar el disseny del seu vehicle. Es valorarà el com s’ha aconseguit complir les especificacions, així com el procés utilitzat per arribar al resultat final.

També hi haurà proves d’acceleració, frenada, eslàlom i resistència que permetran establir l’equip guanyador.

La iniciativa va tenir molt bona acollida entre els assistents, i es va generar un interessant torn de preguntes que de ben segur permetran a l’organització adaptar-se millor a les necessitats dels alumnes i professors.